van der Horst

24H Spa: Frikadelli Racing niet naar Spa

Frikadelli Racing - Porsche 911 GT3 R
Frikadelli Racing - Porsche 911 GT3 R
Teameigenaar Klaus Abbelen liet vandaag weten dat zijn team Frikadelli Racing niet deelneemt aan de 24 Hours of Spa. De reden is dat verscheidene medewerkers van het team, waarvan de gebouwen niet ver van de Nürburgring liggen, ook getroffen werden door het noodweer van vorig weekend en Abbelen acht het niet opportuun om die omstandigheden deel te nemen aan een race.
Met het forfait van Frikadelli Racing komen er nu nog 11 Porsche’s aan de start van de etmaalrace. Frikadelli Racing Team had twee Porsche’s 911 GT3 R voorzien bestuurd door Fred Mako/Dennis Olsen/Patrick Pilet en Julien Andlauer/Michael Christensen/Thomas Preining.

Klaus Abbelen preciseert: “De gebeurtenissen van vorige week hebben iedereen diep getroffen. Gezien dat de mensen van ons team, hun familie en vrienden ook door de catastrofe geraakt werden heb ik besloten om onze deelname aan de 24 uren van Spa op te zeggen. Wij houden van de autosport, maar de hulp aan en de heropbouw van onze directe omgeving genieten deze dagen een absolute prioriteit. Ik ben blij dat Porsche onze beslissing steunt.”

Foto: Frikadelli Racing
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT World Challenge Europe op dinsdag 20 juli 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting TotalEnergies 24 Hours of Spa.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons