van der Horst

24H Spa: Lamborghini boven tijdens de vrije training

Orange 1 FFF Racing Team - Lamborghini Huracan GT3 Evo
Orange 1 FFF Racing Team - Lamborghini Huracan GT3 Evo
Vanochtend werd op een opdrogende baan de vrije training afgewerkt van de 24 Hours of Spa. Al snel ontstond er een droge lijn en konden er dus gedurende anderhalf uur referentietijden op de tabellen worden gezet. Uiteindelijk was het Andrea Caldarelli in de Orange 1 FFF Lamborghini #63 die de beste chrono realiseerde in 2:19.030. Philipp Eng volgde op anderhalf tiende in de Walkenhorst BMW #34, de derde tijd was voor Maro Engel in de HRT Mercedes #4.
Met de GPX Racing Porsche #12 op P4 zien we dus vier verschillende merken bovenaan de tabellen. De vrije training diende overigens tweemaal kort onderbroken te worden door middel van de rode vlag. Opvallend was ook het optreden van Seb Morris in de CMR Bentley #107. De Brit kwam pas halverwege de sessie voor het eerst naar buiten om vervolgens... de Bentley in de vangrail te parkeren aan Les Combes. Om 15.15u krijgen de teams nog een uur Pre Qualifying om zich voor te bereiden op de kwalificaties later op de dag, rond de klok van 18.55u.

--- Uitslag Vrije Training 24 Hours of Spa 2020 (pdf) ---

Foto: SROSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Endurance op donderdag 22 oktober 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Shopa

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons