van der Horst

24H Spa: Lamborghini Super Trofeo staat weer garant voor spektakel

Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Chrisal Leipert Motorsport - Lamborghini Huracán
Voor de Lamborghini Super Trofeo Europe betekent de 24 Hours of Spa de belangrijkste afspraak van de kalender. Er worden traditiegetrouw weer twee races in het voorprogramma van de etmaal race verreden en dit weer voor volle tribunes. Net geen 50 wagens hebben zich dit jaar ingeschreven en het beloven met dit overvolle startveld weer spectaculaire wedstrijden te worden. Onze landgenoot Niels Lagrange (Chrisal Leipert Motorsport) hoopt zich bij zijn thuiswedstrijd in de kijker te kunnen rijden met een mooi resultaat.
Zampieri-Altoè - Antonelli Motorsport
Zampieri-Altoè - Antonelli Motorsport
Spa is de vierde van zes manches voor de Lamborghini Super Trofeo Europe. In de PRO klasse voert Giacomo Altoé (Antonelli Motorsport) de puntenstand aan, hij wordt in Spa bijgestaan door de ervaren Daniel Zampieri. Op drie punten achterstand volgt het Imperiale Racing duo bestaande uit Karol Basz en Vito Postiglione. Loris Spinelli en Juan Perez (Antonelli Motorsport) voeren dan weer het klassement aan in de PRO-AM klasse met tien punten voorsprong op Takashi Kasai (VS Racing).

Gerard van der Horst - William van Deyzen: Lamborghini Huracan evo Super Trophy
Gerard van der Horst - William van Deyzen: Lamborghini Huracan evo Super Trophy
Manuel Lauck en Florian Scholze (Dörr Motorsport) staan op kop in de AM ranking. Tenslotte in de Lamborghini Cup leidt voorlopig Gerard Van der Horst (Van der Horst Motorsport) de debatten, de Nederlander won al twee maal dit seizoen en gaat James Collado (AGS Events), Supachai Weeraborwornpong (Team Lazarus) en teamgenoot Willian Van Deyzen vooraf.


Foto's: Arne Simons, Racing International Photography & Lamborghini Super TrofeoSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op dinsdag 24 juli 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons