van der Horst

24H Spa: Meer duidelijkheid over de aanwezigheid van publiek

Fans zijn terug welkom
Fans zijn terug welkom
SRO heeft meer details vrijgegeven over hoe het de fans de mogelijkheid geeft om dit jaar alsnog de 24 Hours of Spa ter plaatse te volgen. Er zal gewerkt worden met drie bubble zones, die ieder een eigen parking, met een eigen ingang en ieder voorzien van WC- en drankkraampjes. In die zones zullen wel de dan heersende COVID regels toegepast worden alsook zal het aantal toegelaten toeschouwers per bubble afhankelijk zijn van de op dat ogenblik geldende regels.
Zone tussen La Source en Eau Rouge
Zone tussen La Source en Eau Rouge
De ticketverkoop voor de drieënzeventigste editie van de etmaalrace zijn is nu gestart. Er kan gekozen worden uit drie bubbles, bubble 1 loopt van La Source tot aan Eau Rouge, bubble 2 bevindt zich langs de rechte lijn van Kemmel en bubble 3 is gelegen van aan Les Combes tot de Dubbele Linkse. Iedere bubble beschikt over een eigen parking en ingang. Hoeveel mensen er zich in iedere bubble mogen bevinden is nog niet duidelijk, alles hangt af van welke regels op dt ogenblik gelden.

De fans moeten steeds binnen dezelfde bubble bevinden gedurende de vier dagen maar in iedere zone kunnen zij vrij bewegen. Overnachten is verboden dus op de avond moet men het circuit verlaten met uitzondering van zaterdag. Het dragen van een mondmasker en het houden aan de social distancing blijft verplicht ook binnen de bubble. De paddockzone is niet toegankelijk voor het publiek. Al wie de race ter plaatse  wil volgen zal wel moeten aantonen dat hij of zij een negatieve PCR test heeft afgelegd binnen de 72 uren voor het betreden van het circuit of een antigen test binnen de 48 uren.

Tickets voor enkel donderdag zijn beschikbaar aan de prijs van 25 Euro. Weekend tickets geven dan weer toegang op vrijdag, zaterdag en zondag. Meer details vindt u op www.TotalEnergies24hours.com

Foto's: Niels Vaeck



  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons