van der Horst

24H Spa: Ram Racing primus in Bronze Test - Machiels tweede

Ram Racing - Mercedes-AMG GT3
Ram Racing - Mercedes-AMG GT3
De Ram Racing Mercedes-AMG GT3 #74 heeft de snelste tijd neergezet in de Bronze Test voor de Total 24 Hours of Spa. Darren Burke zette tegen het einde een 2:22.411 op de tabellen in de sessie die is voorbehouden aan 'Bronze' rijders, alsook 'Silvers' die nog geen ervaring hebben op Spa. Burke deelt de wagen met Remon Vos, Tom Onslow-Cole en Christiaan Frankenhout. Louis Machiels moest +0.047s toegeven en zette zijn AF Corse Ferrari 488 GT3 #52 op P2 na drie uur tracktime.
  • Powercars
De tijden die deze namiddag opgetekend werden, waren ruim drie seconden trager dan de topchrono's tijdens de testdagen. De Herbie Porsche Cup MR liet vandaag vijf GT3's achter zich met een 2:26.713 op naam van Marc Duez. De sessie werd ook even geneutraliseerd met rood nadat de Strakka Racing Mercedes-AMG GT3 #43 van de baan ging ter hoogte van de Raidillon. Morgen werken de wagens de traditionele parade af alvorens het echte werk donderdagvoormiddag van start gaat.

--- UITSLAG BRONZE TEST 24H SPA (PDF) ---

Foto: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Series op dinsdag 23 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons