van der Horst

24H Spa: Speciale poster voor 70e edtitie

Poster 24H Spa 2018
Poster 24H Spa 2018
De Total 24 Hours of Spa is dit jaar toe aan de 70e editie. Deze mijlpaal wordt extra in de verf gezet met een poster die terugblikt op de rijke geschiedenis van de race. Centraal staat evenwel nog steeds de modernste wagen van het veld, de Honda NSX GT3. Toch wel een opvallende keuze aangezien de Japanse bolide waarschijnlijk niet eens in aanmerking komt voor de eindwinst. Naast de NSX staan er nog een heel aantal iconische wagens op de poster die de race in het verleden op hun naam schreven.
  • Hamofa Performance
"Wij (SRO, nvdr.) zijn de bewakers van een legende," aldus Laurent Gaudin, General Manager van 24u van Spa. "Deze wedstrijd heeft een ziel, die voortkomt uit haar illustere verleden. Voor de 70e editie wouden we een poster creëren in de stijl van een verjaardagkaart, zodat we iedereen de meest memorabele momenten uit de lange geschiedenis van deze race kunnen laten herleven. De Honda NSX GT3 symboliseert als 12e constructeur op de grid het heden en de toekomst van de race. In de komende weken onthullen we het nieuwe programma, verspreid over 10 dagen."

Foto: SROSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Blancpain GT Endurance op dinsdag 22 mei 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons