van der Horst

24H Spa: SpeedLover Racing zet Smurfen-Porsche in

SpeedLover - Porsche 911 GT3 Cup
SpeedLover - Porsche 911 GT3 Cup
SpeedLover Racing zal bij de Total 24 Hours of Spa eind deze maand een van de twee voorziene inschrijvingen in de National-klasse verzorgen. Het Belgische team stormt een Porsche 991 GT3 Cup klaar voor Louis-Philippe Soenen, Pierre-Yves Paque, Grégory Paisse en Thierry de Latre du Bosqueau. Het minste wat er gezegd kan worden is dat de bolide zal opvallen. De wagen met startnummer 991 zal namelijk aantreden in een livrei die getooid wordt door De Smurfen.
SpeedLover - Porsche 911 GT3 Cup
SpeedLover - Porsche 911 GT3 Cup
De opvallende bestickering kadert in de release van de tekenfilm "De Smurfen en het Verloren Dorp", welke net na de 24 Hours of Spa staat gepland. "We wilden niet onopgemerkt blijven met onze Porsche 911 Cup in het peloton van de GT3-wagens en dat zal, denk ik, ook niet zo zijn", licht het team toe dat zich "het meeste Belgische van alle Porsche en misschien wel alle deelnemers" noemt.

Foto's: Speedlover press



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Blancpain GT Endurance op vrijdag 14 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons