van der Horst

24H Spa: Uiteindelijk 71 wagens aan de start

Pitlane Spa-Francorchamps
Pitlane Spa-Francorchamps
SRO heeft de definitieve inschrijvingslijst voor de CrowdStrike 24 Hours of Spa vrij geven en daarop prijken 71 wagens, één minder dus dan op de voorlopige lijst die enkele weken terug gepubliceerd werd. Walkenhorst heeft de BMW #34 van de lijst gehaald terwijl ook Haupt Racing Team de Mercedes #77 niet inzet. Daarentegen komt er een extra Audi R8 LMS GT3 Evo II bij voor Scherer Sport PHX.
AF Corse - Ferrari 296 GT3
AF Corse - Ferrari 296 GT3
Audi, Aston Martin, BMW, Ferrari, Porsche, Lamborghini, McLaren en Mercedes krijgen we dus acht merken aan de start van deze editie van de 24 Hours of Spa. Voor het eerst krijgen we de Ferrari 296 GT3 aan de start terwijl Porsche de 992 laat debuteren in de etmaalrace. McLaren en Lamborghini brengen dan weer een EVO versie van respectievelijk de 720S en de Huracan aan de start. Twintig wagens staan er ingeschreven in de Pro klasse, maar de Bronze Cup telt er wel tweeëntwintig. Verder zijn er twaalf wagens in de Pro-Am klasse ingeschreven, tien wagens in de Silver Cup en zeven in de Gold Cup.  
 
Comtoyou Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo II
Comtoyou Racing - Audi R8 LMS GT3 Evo II
Bij de rijders tellen we 16 landgenoten: Dries Vanthoor (WRT), Charles Weerts (WRT), Maxime Martin (WRT), Frédéric Vervisch (Comtoyou), Gilles Magnus (Comtoyou), Sam Dejonghe (Comtoyou), Nicolas Baert (Comtoyou), Maxime Soulet (Comtoyou), Laurens Vanthoor (Manrhey EMA), Adrien de Leener (Dinamic), Baptiste Moulin (VSR), Jean Glorieux (CSA), Ulysse De Pauw (AF Corse), Louis Machiels (AF Corse), Jef Machiels (AF Corse) en Sarah Bovy (Iron Dames).

Foto's: Niels Vaeck
   • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons