van der Horst

Newsflash: 24H Zolder: Zware crash van Stan Van Samang (+ Foto's)

MSE - BMW E92 M3 Coupé
MSE - BMW E92 M3 Coupé
Enkele minuten voor 18u maakte de safety car zijn eerste opwachting na een frontale crash van Stan Van Samang in de BMW E92 M3 Coupé van het Limburgse MSE. De impact veroorzaakte de nodige schade aan de bandenmuur boven de tunnel maar de interventiewagens waren snel ter plaatse. De Audi van WRT wou meteen van de neutralisatie gebruik maken om te komen tanken, maar ook daar liep alles niet van een leien dakje: de auto vatte even vuur maar de vlam was snel geblust en de Audi kon zonder erg zijn weg vervolgen.
  • VR Racing

Update 18.15

Stan Van Samang is op eigen kracht uit de wagen geraakt en werd overgebracht naar de medische antenne op het circuit voor een check-up. De wagen is evenwel fel gehavend aan zowel de voor- als de achterkant en zal de wedstrijd niet meer vervoegen.Foto's: Martijn Wouters, Niels Vaeck & Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Nationaal op zaterdag 31 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons