van der Horst

24H Zolder: Geen grote verrassingen tijdens warm-up

Belgium Racing - Porsche 997
Belgium Racing - Porsche 997
Op zaterdagmorgen krijgen de deelnemers aan de 24 uren van Zolder traditioneel een half uurtje de tijd om voor de laatste keer hun materiaal te testen. De Radical SR5 van GHK Racing had wat problemen met de stroomtoevoer en zij zullen voor de zekerheid een nieuwe alternator monteren voor tijdens de wedstrijd. Desondanks reden zij nog een mooie vierde tijd, achter (hoe kan het ook anders) de Audi van WRT welke gevolgd werd door de Porsche van Belgium Racing en de Radical van TSR Motorsport. Ook de Porsche van Belgium Racing bleef niet gespaard van problemen.
  • Dreamdrive
GHK Racing - Radical SR5
GHK Racing - Radical SR5
De Porsche van Belgium Racing kreeg bij het buitenrijden van de pits nog af te rekenen met een opengevlogen motorkap, een euvel dat in de chicane door de marshalls snel werd opgelost. De Radical van GHK Racing viel op diezelfde plaats meermaals stil, om nadien telkens terug het veld te vervoegen. Bij het vallen van de vlag vonden we onderaan de tabellen de beide Mazda's MX5 van Racing Stars, terwijl zowel de BMW van Cor Euser Racing als het exemplaar van Recy Racing het niet nodig achtten om buiten te rijden.

Onze fotografen Marnik Mouchaers & Martijn Wouters zorgden voor enkele foto's van de warm-up.

Foto's: Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Circuit Nationaal op zaterdag 31 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons