van der Horst

24H Zolder: Naomi Schiff zegt af, maar neemt deel aan Clio Cup China Series

Superstars @ Zolder: Beelden van vrijdag
Naomi Schiff was via Dirk Vermeersch van LePlan GT wines op zoek naar een stuurtje in de komende 24 Hours of Zolder. Vorige week raakte de Belgische met Afrikaanse roots op de Red Bull Ring evenwel aan de praat met Hu Chengwei en na een gesprek van amper tien minuten had ze een uitnodiging op zak om voor hem in China deel te nemen aan de Clio Cup China Series.
  • Shopa
Naomi Schiff - Radical SR3
Naomi Schiff - Radical SR3
Hu Chengwei, een Chinese industrieel in de farmaceutische industrie, nodigde Schiff uit om een wedstrijd te rijden op het circuit van Chengdu. In allerijl werd een Chinees Sport Visum aangevraagd en op dit eigenste moment wordt Schiff verwacht op de luchthaven van Beijing om van daaruit naar het circuit van Chengdu te vliegen in centraal China. Voor Schiff is dit opnieuw een stap in het onbekende en een stap vooruit in haar nog jonge autosportcarrière.

Voor de 24 Hours of Zolder zal ze niet op tijd terug thuis zijn, waardoor Naomi en haar entourage dan ook niet meer op zoek zijn naar een zitje voor de Limburgse etmaalrace.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op woensdag 21 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons