van der Horst

24H Zolder: Noa Neal, REGI en Anthony Kumpen samen op de startgrid in Zolder (+ Video)

Anthony Kumpen - Noa Neal - Thierry Deflandre
Anthony Kumpen - Noa Neal - Thierry Deflandre
De startgrid van Circuit Zolder davert op 31 augustus onder de beats. Dancebeats van Noa Neal. Wie tijdens het weekend van 31 augustus afzakt naar de MENZO 24 Hours of Zolder weet dat er meer te zien en horen zal zijn dan het geraas van motoren.
De start van de MENZO 24 Hours of Zolder - op zaterdag 31 augustus om 16.00 u. stipt - wordt dit jaar gesierd door de ravissante Noa Neal. Met haar gloednieuwe single ‘Skydive’ zullen niet enkel de motoren maar ook heel wat mannenharten op bedrijfstemperatuur worden gebracht. De hit werd al bijna 1 miljoen keer bekeken op YouTube en nu zal Noa Neal live te zien in Zolder!

Algemeen Directeur van Circuit Zolder Thierry Deflandre kan zijn enthousiasme nauwelijks verbergen: “Deze ‘leading lady’ van Anne (de muziekzender van VTM, nvdr) is een prachtig uithangbord voor onze MENZO 24 Hours of Zolder. Je raakt onmiddellijk betoverd door de single ‘Skydive’ en - toegegeven - misschien ook wel door haar innemende uitstraling die ze perfect weet te combineren met een portie natuurlijk enthousiasme. Kom Noa Neal alvast zelf (her)ontdekken op 31 augustus te Circuit Zolder, zou ik zeggen!”

Zesvoudig winnaar van de 24 Hours of Zolder én peter van deze etmaalrace Anthony Kumpen vindt het naar eigen zeggen “leuk dat we een themasong hebben voor de 24 uur. Racen, feesten en mooi madammen, wat moeten de mensen nog meer hebben om naar het circuit te komen?”
Voor de organisatie was de keuze vrij evident: “Skydive is niet alleen één van de meest opvallende singles van de afgelopen zomer. Ook de looks van Noa Neal passen perfect in het plaatje dat Circuit Zolder traditiegetrouw met de etmaalrace weet te brengen, namelijk een 24-urenbeleving op - maar vooral ook rond - het circuit!”

Noa Neal, de eerste YouTube-popster uit België, en het Circuit Zolder zullen tijdens de MENZO 24 Hours of Zolder resoluut de kaart van de social media trekken. Met deze internationale song – die geproducet werd door een Brits/Amerikaans team – krijgt het evenement de uitstraling die het verdient. Noa Neal: "Dit is de bekroning van een lange en intense zomer voor Skydive! Ik vind het ongelooflijk dat een van de grootste sportevents kiest voor mijn nummer. Ik zal dan ook van élke seconde genieten als we met met ons optreden het startschot geven voor de race. En geef toe: de startgrid is de mooiste plaats om een optreden te geven, toch?"

Met Noa Neal brengt Circuit Zolder een Amerikaanse traditie naar Zolder. Daar worden theme songs ter hoogte van de startgrid al langer gebruikt om events een extra boost te geven. Bovendien brengt de organisatie opnieuw tal van BV’s naar het asfalt. Het Skydive-optreden van Noa wordt immers ingeleid door een dj-act van DJ Zohra (ex-2-fabiola). S’avonds zal Noa ook de intro verzorgen voor het denderend feestje onder leiding van onze aller … REGI!Circuit Zolder pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 21 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons