van der Horst

24H Zolder: PG Motorsport gemotiveerd aan de start met eigen dreamteam

PG Motorsport - Porsche 996 GT3 Cup
PG Motorsport - Porsche 996 GT3 Cup
PG Motorsport is waarschijnlijk voor de meeste toeschouwers een nieuwe naam. Het team liet reeds enige tijd geleden zijn intentie blijken om deel te nemen aan de 24 Hours of Zolder, een wedstrijd die voor alle piloten nieuw is. De rijders zijn evenwel geen onbekenden van elkaar, dus hebben onze Noorderburen er alle vertrouwen in de wedstrijd met een homogeen team aan te pakken, een groep die door team eigenaar Paul Geeris trots als een Dreamteam wordt omschreven.
  • De Swert Opticiens
"Ons rijderskwartet zal bestaan uit Erik den Dekker, Jan van Es, Tjarco Jilesen en Ronald van Ooijen, terwijl ik zelf als reserverijder zal fungeren. De jongens zijn geen onbekenden voor elkaar, want ze werkten eerder al verschillende wedstrijden in meerdere kampioenschappen af met elkaar. Ik durf te stellen dat we met een goed uitgebalanceerd team aan de start van de 24 Hours of Zolder zullen verschijnen. Daarenboven is iedereen ook op en top gemotiveerd, iets wat je nodig hebt in een zware wedstrijd zoals deze", aldus Geeris.
 
PG Motorsport - Porsche 996 GT3 Cup
PG Motorsport - Porsche 996 GT3 Cup
Over de ambities blijft men realistisch bij PG Motorsport. "Ons uitgangspunt is dat we deze wedstrijd willen uitrijden, maar vooral veel lol maken. Iedereen in het team kent elkaar aangezien we al geruime tijd met dezelfde equipe werken. Het gevoel leeft dus wel dat we gezamelijk naar het volgende niveau kunnen treden, noem het maar een logische stap. Voor mij is het ook belangrijk om aan de buitenwereld te laten zien waartoe we collectief in staat zijn. De auto zelf is voor ons ook top, de Porsche 996 GT3 Cup is een wagen die in het verleden zijn strepen al verdiend heeft en Circuit Zolder bijzonder goed zou moeten liggen. "

Foto's: PG Motorsport



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op woensdag 21 augustus 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons