van der Horst

24H Zolder: Regi closing act op Summernight party

24H Zolder: De start van de race in beeld gebracht
Autosport en feest gaan hand in hand en al zeker tijdens de komende MENZO 24 Hours of Zolder. Op zaterdagavond is er immers de Summernight Party, met als sterke Closing Act, niemand minder dan REGI. Met deze Summernight Party brengt de MENZO 24 Hours of Zolder de sfeer van weleer terug en iedereen die op circuit aanwezig is, kan mee van de sfeer en ambiance genieten. Ondertussen waren onze helden van het asfalt actief in de Ardennen, in die andere race over 24 uur in ons land.
  • St. Paul
Summernight Party: het feestgedruis start om 21u00 op zaterdagavond en loopt onafgebroken tot 2u30. Het opzet is een festival met hoofdzakelijk dj’s die de sfeer van de goede Belcar-feesten doen herleven. Lokale artiesten zijn er van 21.00 tot 1.30 en als afsluiter, de local hero van Tomorrowland, REGI van 1u30 tot 2u30.

Gratis: het festivalarea is gratis toegankelijk voor iedereen aanwezig op het circuit, er zijn geen extra kosten of tickets aan verbonden. Bovendien is er een apart Summernight Partyticket voor iedereen die na 20u00 wenst binnen te komen. Dat ticket kost amper 15 euro in voorverkoop.

Spa: Anthony Kumpen kende geen geluk tijdens de 24 Uur van Spa. De Peter van de MENZO 24 Hours of Zolder zag zijn teamgenoot Enzo Ide ’s middags crashen, op een ogenblik dat hun Audi R8 LMS Ultra van Phoenix mooi richting de top 5 was opgeklommen. Zowel Ide als Kumpen bereiden zich nu op de MENZO 24 Hours of Zolder voor. WRT Audi , dat derde werd in Spa, is voor hen een mogelijke piste.

Spa bis: hoed af voor de mannen van André van Hoof en Speedlover. Rik Renmans en co werkten de wedstrijd succesvol af met een Porsche 997 Cup, een machine die heel wat minder krachtig is dan de GT3’s die de race beheersten. De Porsche 911 is dus nog steeds een te duchten wapen voor een race van 24 uur en dus ook de MENZO 24 Hours of Zolder!

Spa tris: ProSpeed Comeptition vertrekt als leider van het BRCC uit Spa en was één van de beste Belgische team in de uitslag van de 24-uursrace zelf. Het team van Rudi Penders kan naar gelang de aanvraag ook diverse wagens voor de MENZO 24 Hours of Zolder inzetten.  

Nog Spa: verder zagen we ook: Fred Bouvy als winnaar in zijn klasse, Louis Machiels die lang een hoofdrol speelde in de strijd voor de zege in Pro/Am, Koen Wauters die pech kende in zijn McLaren en uiteraard alle andere Belgen die we nog niet opsomden.

Allen zijn welkom op CZ om een revanche te nemen op hun lot en bovendien is de MENZO 24 Hours of Zolder een wedstrijd op Belgische maat, met haalbare budgeten en nog steeds heel wat uitstraling. Pascal Ursi, Marketing Manager licht nog even toe: “Naast onze samenwerking met het sterke lifestyleblad MENZO, hebben we ook partnerships met onder meer Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, Hebbes, Autokanaal, Autowereld, Autogids, Moniteur Automobile, hitFM, en zal VIER de finish van de race op zondag live in beeld brengen. Alstublieft!” 

Circuit Zolder press - Foto: Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 31 juli 2013 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons