van der Horst

24H Zolder: Karen Vaes aan de start voor Think Pink

Karen Vaes
Karen Vaes
Karen Vaes staat dit jaar opnieuw aan de start van de 24 Hours of Zolder. De Skylimit-driftgirl breit een vervolg aan haar debuut van afgelopen seizoen en maakt van de gelegenheid gebruik om Think-Pink in de kijker te stellen en zo aandacht te vragen voor borstkanker. Niet alleen zal de wagen getooid worden in de Think-Pink livrei, ook zal Vaes geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.
24H Zolder: De nacht valt over Zolder
Vooral dat laatste is van groot belang, Think-Pink begint dit najaar met een eerste eigen gefinancieerd wetenschappelijk onderzoek. “Elke dag sterven gemiddeld 7 vrouwen per dag in ons land aan borstkanker. Dat zijn er nog steeds 7 te veel. We weten jammer genoeg nog steeds niet wat borstkanker veroorzaakt. Maar de behandelingen, de zorg en nazorg zijn er enorm op vooruitgegaan. Er is dus ook veel hoop. En die hoop willen we versterken door nieuwe initiatieven en onderzoek. Binnenkort maken we bekend hoe en waar we aan de slag gaan, en lanceren we ook onze nieuwe campagne” aldus voorzitter Heidi Vansevenant.

Foto's: Martijn Wouters



Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op dinsdag 15 juli 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons