van der Horst

24H Zolder: Naomi Schiff op officiële Wolf GB08

Naomi Schiff - Wolf GB08
Naomi Schiff - Wolf GB08
Naomi Schiff zal later deze week de 24 Hours of Zolder betwisten en dat aan boord van een bolide die, behoudens pech, in staat moet zijn het podium te viseren. De Antwerpse amazone met Afrikaanse roots zal namelijk samen met Kurt Thiers en de Italiaanse tandem Gianluca Pizzuti en Marika Diana de tweede officiële Wolf GB08 mennen tijdens de komende 24 Hours of Zolder; zo vernam thans Autosport.be van Dirk Vermeersch, de sterke man achter Schiff en LePlan GT Wines.
  • Powercars
Dirk Vermeersch & Naomi Schiff
Dirk Vermeersch & Naomi Schiff
Volgens Vermeersch, die reeds in het verleden goede contacten onderhield met Giovanni Bellarosa, betreft het een identiek exemplaar waarmee het kwartet Kumpen-Longin-Beliën-Bellarosa zal aantreden, eveneens met ondersteuning van Wolf Racing Cars. Verder raakte ook bekend dat de beide Wolf GB08 zullen worden geschoeid op Michelin rubber, wat de wagenbouwer een goede keuze vindt, zeker in mogelijke wisselende weersomstandigheden. Naomi Schiff en Dirk Vermeersch waren reeds een tijdje op zoek naar een competitef stuur voor de Zolderse etmaalrace, maar het was uiteindelijk team eigenaar Giovanni Bellarosa zelf die contact opnam en een deal werd zodoende vrij vlug beklonken.

Naomi Schiff
Naomi Schiff
“Opnieuw een uitstekende gelegenheid voor Naomi om zich in de kijker te rijden en te bewijzen wat ze waard is een Prototype. Naomi is momenteel aan de slag in de Chinese Clio Cup waarin ze momenteel riant aan de leiding staat. Over de rest van de bemanning is momenteel weinig bekend, maar de Wolf is voor geen van beide Italianen onbekend terrein gezien ze net als Naomi reeds eerder achter het stuur van de competitieve proto zaten. De kans is niet onbestaande dat na de kwalificatie de beide Wolfs de eerste startrij zullen bemannen ", aldus een tevreden Dirk Vermeersch.

Foto's: LePlan GT Wines - Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Nationaal op maandag 25 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons