van der Horst

24H Zolder: Stienes Longin vervolledigt bezetting Marc Ford Focus #92

Marc Cars - Ford Focus GTC
Marc Cars - Ford Focus GTC
Stienes Longin zal later deze week aan de start van de 24 Hours of Zolder verschijnen. De getalenteerde Vlaams-Brabander neemt het stuur van één van de drie imposante Marc Ford Focus en zal naar alle waarschijnlijkheid samen met Kris Van Kelst, Kevin Veltman en teameigenaar Michael Benton team vormen op de bolide met startnummer 92, al kan die bezetting in de aanloop naar de Zolderse etmaalrace nog wijzigen.
Met de bevestiging van Stienes Longin, zien we vader en zoon Longin dus aan de start op twee verschillende bolides die beide de intrinsieke snelheid hebben om op het podium te eindigen. "Klopt, maar het belangrijkste voor Stienes is ervaring opdoen", lacht Bert Longin. "Dat we allebei in een snelle auto zitten, is mooi meegenomen, maar met het deelnemersveld dat er aan de start verschijnt, zal het vooral een kwestie zijn van foutloos te blijven."

Foto: Marc CarsDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Circuit Nationaal op woensdag 27 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons