van der Horst

24H Zolder: Voorbeschouwing MSE

Het Genkse Motorsport Services & Engineering zal tijdens de 24 Uren van Zolder aan de start verschijnen met 2 Mini Cooper Challenge.
  • Prospeed Competition
De eerste Mini is de 'Van den Broeck Racing' Mini die dit seizoen in de BGDC met succes bestuurd wordt door Gregory Serck en Anthony Michalakis. Zij wonnen met deze Mini hun klasse tijdens de laatste BGDC wedstrijd op Circuit Zolder.

Voor Gregory en Anthony is het de eerste 24uurs wedstrijd. Zij zullen bijgestaan worden door de ervaring van Bart Van Samang en Gaël Frère

De tweede Mini is van routinier Peter Beckers. Hij zal worden bijgestaan door Jef Van Samang, Vincent Sluys en Kris Cools.

Bart Van Samang: "ik kijk er naar uit om er terug aan te beginnen! Het doet deugd om terug een deelnemersveld van om en bij de 50 wagens te hebben. Hopelijk is met deze wedstrijd de toon terug gezet voor de toekomst van de 24 Uren van Zolder.  De wagens waarmee we starten zijn zo goed als nieuw, en het team onder leiding van Dominiek Paret heeft enorm hard gewerkt om de Mini's in optima forma aan de start te brengen. Met de ervaring van zowel de teamleiding als de piloten ben ik ervan overtuigd dat we met onze Mini's een mooi resultaat kunnen neerzetten."

MSE pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Circuit Nationaal op woensdag 27 augustus 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons