van der Horst

24H Zolder: Dubbel programma voor Jürgen Van Hover

Jürgen Van Hover - Speedlover - Porsche GT3 Cup 991
Jürgen Van Hover - Speedlover - Porsche GT3 Cup 991
Volgend weekend staan de 24 uren van Zolder op het programma. Op zaterdag 29-08 om 16u neemt Van Hover voor de 10de opeenvolgende keer deel met een Porsche voor team Speedlover, maar de eerste keer met de nieuwe 991 Cup. En naast de Limburgse etmaalrace zal Jürgen op donderdag eerst actief zijn in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
Jürgen Van Hover
Jürgen Van Hover
Van Hover: "Net zoals vorig jaar zijn de snellere GT3 auto’s niet toegelaten. We moeten wel nog steeds opboksen tegen tal van snelle sportprototypes, die toegelaten werden in de tijd dat het wat minder goed ging met de 24u van Zolder. Intussen zijn er maar liefst 60 deelnemers! Spektakel verzekerd dus.


Donderdag is er de nachttraining voor de startopstelling van de 24u en eerder die dag wordt er ook de 4de ronde voor de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux betwist in het kader van de Porsche Day Belgium. Een nogal ongelukkige timing dus, vandaar dat we rijden met 2 aparte Porsches 991. Een exemplaar voor de Cup en een tweede voor de 24 Uren van Zolder."


Team Speedlover zit in Box 36-37 (van woensdag tot en met zondag)
Startnummer 24u: 7   Startnummer Porsche Cup: 8
Andere piloten 24u: Tom Langebergh, Philippe Richard en Pierre-Yves Paque.

Foto's: Martijn Wouters / Jürgen Van Hover
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op vrijdag 21 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Shopa

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons