van der Horst

24H Zolder: Kortnieuws: Bellarosa verdedigt zijn leidersplaats in Belcar Trophy met sterke teamgenoten

Tyreset / Peka Racing - BMW M235i Racing
Tyreset / Peka Racing - BMW M235i Racing
Belcar Trophy leader: Ivan Bellarosa (Wolf GB08) doet het met het sterke trio Hudspeth-Belotti-Geoffroy in de 24 Hours of Zolder, als leider in de Belcar Trophy
  • Hamofa Performance
Familie: de bekende serie op VTM herneemt weer en ook in Zolder lijkt het er wat op dat familieband een voorname rol spelen. Zo is er de BMW 325i van vader en zoon Vannerum (Marc en Johan) en vader en dochter Carlier (Andre en Petra). Maar dat is niet het enige wat komend weekend in familieverband gedaan wordt. Zo is er ook de tweeling Maxim en Alexander Pampel… inderdaad de zonen van oudgediende Christophe Pampel die uiteraard mee zal racen. Uiteraard doen ook zij het met een BMW, het merk waarmee vader Pampel al zo vaak de 24 Hours of Zolder betwistte.
 
Familie bis: en wat dan te denken van twee wel erg gemotiveerde Leuvenaars, Stienes en Bert Longin. Vader Longin won al 5 maal de race en werkt sinds enkele jaren aan de opvolging. Uiteraard zien we Bert in de Wolf, terwijl Stienes, vorig seizoen nog in de Australische Ford Silhouette, het nu doet met een BMW M235i van de… familie Dumarey (foto). Hun doel is zonder meer de zege in de BMW M235i Racing Cup. En dan zijn er nog de broers Thiers, zoals steeds aan de start van de 24 Hours of Zolder.
 
Familie tris: de Italiaanse tweeling De Val gaat dan weer voor de algemene zege in de Avelon Formula Wolf GB08.
 
Topversterking: op de BMW Clubsport van Skylimit Yokohama Race team zien we het kwartet Put/Suffeleers/Podhalicz/Lomas. Niets opvallend horen we u zeggen, ware het niet dat niemand minder dan kersvers winnaar van de 24 Uur van Spa, Markus Palttala het kwartet komt versterken. De Fin uit Eupen bewijst eens te meer een echte gentleman te zijn.
 
Circuit Zolder press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op dinsdag 25 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons