van der Horst

24H Zolder: Na 19H: Belgium Racing pakt de leiding na problemen bij Avelon Formula

#99 Belgium Racing Porsche
#99 Belgium Racing Porsche
Vanochtend kort voor 9u kreeg de leidende Wolf van Bellarosa plots te kampen met versnellingsbakproblemen. De wagen verloor liefst 20 ronden en daardoor rukte de #99 Porsche van Belgium Racing op naar de leiding. Bellarosa vecht momenteel een strijd uit voor de tweede plaats met de enige overgebleven Wolf van Bas Koeten Racing en rijgt daarbij de ene absoluut snelste wedstrijd ronde na de andere aan elkaar.
Dreszer Motorsport BMW M235i Cup
Dreszer Motorsport BMW M235i Cup
De tweede Belgium Racing Porsche ligt op de vierde plaats, gevolgd door nog een Porsche, het exemplaar van Vandereyt Racing. Daarachter volgen liefst 8 BMW's M235i, met op kop het exemplaar van Dreszer Motorsport. Rond 9u30 zagen we opnieuw de safety car op de baan, ditmaal om de gestrandde JR Motorsport BMW te bevrijden uit de grindbak van de Bolderbergbocht. De wagen kon daarna wel opnieuw zijn weg vervoegen. Rond half zeven verdween ook de Abarth uit de race, na een contact met de muur ter hoogte van het reanimatiecentrum.

--- Uitslag 24 Hours of Zolder na 19H (pdf) ---

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Belcar Endurance op zondag 30 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons