van der Horst

24H Zolder: Na 22H: Belgium Racing op weg naar de zege

Belgium Racing - Porsche 991
Belgium Racing - Porsche 991
Met nog twee uren te gaan in de zevenendertigste editie van de 24 uren van Zolder, lijkt Belgium Racing goed op weg om een derde zege op rij binnen te rijven. De wagen #99 van Derdaele/Goossens/Hoevenaars/Heyer heeft negentien ronden voorsprong op de Avelon Racing Wolf #45. Belgium Racing heeft ook de derde plaats in handen met de Porsche #1 van Thiers/Thiers/Hoogaars/De Laet/Maassen.
Team WSM-H&R Spezialfedern - BMW M235i Cup
Team WSM-H&R Spezialfedern - BMW M235i Cup
Bij Avelon Racing heeft men zich neergelegd bij de zege van Belgium Racing, al meer dan drie uren lang blijft het verschil tussen de Wolf en de Porsche constant, alhoewel de prototype intrinsiek sneller is dan de GT-bolide. De Bas Koeten Wolf #42 van Knap/Van Splunteren/Cools/Breukers, die op de middag nog te kampen kreeg met een stukke ophanging, houdt voorlopig de vierde plaats stevig in handen en ligt nu op drie ronden van de Porsche #1. Opvallend is de goede prestatie van de BMW M235i Cup-wagens die de plaatsen vijf tot en met elf bezetten.

Foto's: Marnik MouchaersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op zondag 30 augustus 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons