van der Horst

24H Zolder: 20 gratis inkomkaarten te winnen!

Comparex Racing by EMG Motorsport - BMW M3 GTR
Comparex Racing by EMG Motorsport - BMW M3 GTR
Over een dikke week staat de 24 Hours of Zolder voor de deur en met een vol startveld belooft ook deze editie weer spanning en sensatie van de bovenste plank, kortom een evenement dat de echte autosportliefhebber niet mag missen. Daarbij kunnen we u een handje toesteken, want dankzij Steve's Motorsport van de Leuvense racepiloot Steve Vanbellingen kan Autosport.be 20 inkomkaarten weggeven. Wat moet u doen om in aanmerking te komen? Lees vooral verder!
Steve Vanbellingen
Steve Vanbellingen
Laat ons voor vrijdag 12 augustus 2016 11:59 via ons contactformulier weten wat de naam is van het belangrijkste merk van kwaliteits-raceuitrusting welke Steve Vanbellingen via zijn zaak Amaze aan de man brengt, samen met het aantal inzendingen dat je denkt dat we zullen ontvangen voor het aflopen van deadline. Vermeld zeker en vast ook je e-mail adres en telefoonnummer!

Een kleine hint: het startnummer van Steve Vanbellingen's wagen tijdens de 24 Hours of Zolder is te linken aan het merk dat we zoeken...


Update vrijdag 12 augustus: De tickets zijn de deur uit, we contacteren de winnaars.

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. Tegen de uitslag is geen bezwaar of beroep mogelijk. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. Inzendingen ontvangen na 12 augustus 2016 11:59 worden niet in beschouwing genomen. Slechts één deelname per persoon. Dit reglement kan op elk moment aangepast worden. Onvolledige inzendingen worden niet in beschouwing genomen.

Foto's: Niels Vaeck & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op dinsdag 9 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons