van der Horst

24H Zolder: Bruno Vermeeren opnieuw aan de aftrap

Het is van 2012 geleden dat Bruno Vermeeren nog in België aan de start kwam van een wedstrijd. Bruno is terug-van-weggeweest en zal met de Radical SR3 van Euroracing zijn 4de Zolderse etmaalrace afwerken.
"ik kijk er enorm naar uit om voor de 5de maal in mijn carrière aan de start te staan van de 24 Hours of Zolder", aldus Vermeeren die tijdens vorige edities driemaal op het podium stond in zijn Klasse.

Het is in 2016 exact 25 jaar geleden nam dat Bruno debuteerde en zijn vader de helm aan de haak hing. Hij evolueerde van karting over formule wagens tot de touring en GT wagens. Als 10-jarige was de 24u van zolder een utopie voor de jonge snaak en nu staat hij reeds voor de vijfde maal aan de start. Ditmaal met de Radical SR3 van Euro Racing die hij deelt met Maxim en Christoph Pampel en Pierre-Yves Rossoux.

"Uitrijden is de boodschap en graaien we een podiumplaats mee, dan wordt het feestje compleet", besluit Vermeeren.
 
 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op woensdag 17 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons