van der Horst

24H Zolder: Eerste Startrij voor Longin, Piessens, Van Laere en Al-Hamad

Bas Koeten Racing - Wolf GB08
Bas Koeten Racing - Wolf GB08
Stienes Longin, Thomas Piessens, Sven Van Laere en Amro Al-Hamad vertrekken met hun #11 Wolf GB08 van Bas Koeten morgen van op de eerste startrij bij de 39ste editie van de 24 Hours of Zolder. Het kwartet was zowel tijdens de vrije trainingen als in de kwalificatiesessies al goed onderweg en als klap op de vuurpijl volgde dan een ijzersterke prestatie van Stienes Longin in de Super Pole sessie. Longin junior realiseerde er de tweede tijd, achter de ongenaakbare Norma van Deldiche Racing.
“Ik had een doel voor ogen en dat was om een chrono op de tabellen te zetten die onder de 1´32” lag”, aldus Stienes Longin. “De wagen was door het team perfect voorbereid en ik kon mijn vooropgesteld doel realiseren, tot grote tevredenheid van mezelf en van mijn teamgenoten Thomas, Sven en Amro. De verwachtingen voor de wedstrijd zelf zijn dan ook vrij hooggespannen, al realiseren we ons wel degelijk dat er in een race die 24 uren lang mens en machine op de proef stelt zeer veel kan gebeuren...”

Stienes Longin Press

 Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op vrijdag 19 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Shopa

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons