van der Horst

24H Zolder: PK Carsport Wolf snelste in warm-up

PK Carsport - Wolf GB08
PK Carsport - Wolf GB08
De PK Carsport Wolf GB08 van Bert Longin, Anthony Kumpen, Frank Beliën en Kris Cools heeft vanmorgen de snelste tijd gereden in de warm up voor de 39e editie van de 24 Hours of Zolder. De Italiaanse proto liet een 1:35.768 optekenen, ruim boven de normtijd van 1:35 die in de wedstrijd zal worden gehanteerd. De Belgium Racing Porsche 991 GT3 Cup realiseerde de tweede chrono op meer dan drie seconden van de PK Carsport Wolf, gevolgd door de Bas Koeten Racing Wolf.
  • Dreamdrive
T2 Racing Switzerland  Ligier JS53 evo2
T2 Racing Switzerland Ligier JS53 evo2
Amper 43 van de 54 wagens maakten van de gelegenheid gebruik om hun materiaal aan een laatste test te onderwerpen na de grondige revisie die de meeste teams gisteren ongetwijfeld hebben doorgevoerd. De DOMEC Radical RXC die donderdagochtend meteen al aan de kant moest na een brand in het motorcompartiment begon aan een outlap maar kon deze niet afmaken. De gesloten proto werd door Race Rescue de pit terug binnengesleept. Voorts maakte de Zwitserse T2 Racing Ligier JS53 Evo2 een spin aan de eerste chicane, zonder al te veel erg weliswaar, maar de wagen zette toch nog de vierde tijd op de tabellen.

--- UITSLAG WARM UP 24 HOURS OF ZOLDER (PDF) ---

Foto's: Marnik Mouchaers
 Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 20 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons