van der HorstTotal 2' Hours of Spa

24H Zolder: Een eerste voorlopige deelnemerslijst (+ PDF)

Finish 24 Hours of Zolder 2015
Finish 24 Hours of Zolder 2015
Op twee weken van de 24 Hours of Zolder 2017 presenteert organisator Circuit Zolder een eerste deelnemerslijst. Vanzelfsprekend kan en zal er op twee weken tijd nog heel wat veranderen, maar momenteel prijken er vierenveertig bolides op de voorlopige inschrijvingslijst. Opvallend: drie wagens voor viervoudig winnaar en regerend laureaat Belgium Racing, daar waar het team eerder deze week nog over "slechts" twee wagens berichtte.
  • Inforegio
Luc Moortgat - Porsche 997 Cup
Luc Moortgat - Porsche 997 Cup
Ook Domec Racing is opnieuw van de partij met de knappe Radical RXC, terwijl Luc Moortgat present tekent met een Porsche 996. Ook nieuw voor deze race, een Lamera van Milo Racing, een bolide die we eerder dit jaar reeds verwacht hadden op de grid. Mazda Europe zet wederom een MX5 in voor een team journalisten, terwijl we tot slot ook kunnen melden dat de gastklasse is opgesplitst in een sectie A en B naargelang de snelheid van de wagens.

--- Voorlopige deelnemerslijst 24 Hours of Zolder 2017 (pdf) ---

Foto's: Marnik Mouchaers & Circuit Zolder

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 4 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • VR Racing

Copyright 2000-2018 Autosport.be - Contacteer ons