van der Horst

24H Zolder: BDA Wolf GB08 trekt Alon Day en Loris Hezemans aan!

Euroracing/Belgium Driver Academy - Wolf GB08
Euroracing/Belgium Driver Academy - Wolf GB08
Belgium Driver Academy is bezig aan een lastig seizoen in het Belcar Endurance Championship. De troepen van Christophe Pampel opteerden dit jaar voor een Wolf GB08, een wagen waarmee zoon Maxim Pampel en diens NASCAR-kompaan Martin Doubek moesten schitteren. De Italiaanse CN-proto kreeg echter enkele problemen te verwerken en moest het bovendien stellen met een minder potente krachtbron. Bij de 24 Hours of Zolder mikt het team echter hoog en daarvoor trekt het niemand minder dan regerend NASCAR Whelen Euro Series-kampioen Alon Day en Loris Hezemans aan.
Ivan Bellarosa - Christophe Pampel
Ivan Bellarosa - Christophe Pampel
"Onze Wolf GB08 is uiteindelijk klaar voor de strijd, dankzij Carly Motors", vertelt Christophe Pampel trots aan Autosport.be. "We zullen dus deelnemen aan de Eleven Sports 24 Hours of Zolder met vanzelfsprekend onze vaste rijders Maxim Pampel en Martin Doubek, gekoppeld aan... Loris Hezemans en Alon Day!" Over de ambities is de pater familias eveneens duidelijk: "Iedereen doet mee om te winnen, niet?"

Foto's: Marnik Mouchaers & Niels Vaeck
 Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 3 augustus 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Total 24 Hours of Spa.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons