van der Horst

24H Zolder: Belcar Skylimit Sprint Cup werkt derde manche af

Belcar Skylimit Sprint Cup 2022
Belcar Skylimit Sprint Cup 2022
In het kader van de 24 Hours Zolder werkt de Belcar Skylimit Sprint Cup haar derde manche af. Op zaterdag vinden er twee sprintraces over 30 minuten plaats waarvoor zich 36 wagens inschreven.
  • Dreamdrive
MSE Motorsport - BMW E92 Coupé
MSE Motorsport - BMW E92 Coupé
Met 36 inschrijvingen slaagt de Belcar Skylimit Sprint Cup er in om opnieuw een mooi startveld bijeen te krijgen. Het deelnemersaantal ligt zelfs net iets hoger dan bij de Race Promotion Day. Wederom kunnen wij ons verwachten aan een duel om de zege tussen de MSE Motorsport BMW E92 Coupé van Bart van Samang/Xander Przybylak en de AR Performance BMW E90 M3 van Wiebe Wijtzes. Maar we mogen ook Michiel Smulders (BMW E36) niet uit het oog verliezen, bij de vorige manche pakte hij nog de pole maar kende toen wel pech in beide races. Verder zal de strijd weer hevig zijn voor de zege in de drie overige divisies. Het wordt vroeg opstaan zaterdag om de eerste race van de Belcar Skylimit Sprint Cup bij te wonen, de start wordt gegeven om 9u15. De tweede race volgt om 12u15.

Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op dinsdag 9 augustus 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons