van der Horst

24H Zolder: Belgium Racing met drie Porsches?

Belgium Racing - Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
Belgium Racing - Porsche GT3 Cup Challenge Benelux
Belgium Racing, de viervoudige winnaar van de Zolderse klassieker zal waarschijnklijk vier wagens aan de start brengen. Over de bemanning wordt met nog geen woord gerept, maar het Limburgse team heeft er duidelijk zin in.
Dylan Derdaele: “Dat Porsche en ons team zijn degelijkheid reeds heeft bewezen, hoeft geen betoog. We wonnen deze race tweemaal rond de klok vier maal op rij en dat hadden we voordien nooit durven dromen. Dat is niet alleen de verdienste van de piloten, maar van een heel team die erachter staat en een enorme sterke ketting vormt zonder zwakke schakels. Onze ambitie is om met drie ploegen aan de start komen die tegenover elkaar zeer evenwichtig zijn en dus alle drie quasi evenveel kans maken op winst. Daarvoor hebben we nu reeds enkele kleppers onder dak, maar daar kunnen we momenteel nog niet over communiceren. We zijn echter wel nog op zoek naar twee of drie piloten die we kunnen verdelen over de drie wagens”.

Wie interesse heeft om als piloot een van de drie potentiële winnaars te bemannen kan contact opnemen via patric@derdaele.be

Foto's: Belgium Racing



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op donderdag 8 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons