van der Horst

24H Zolder: Boonen, Kumpen en Longin met Bonnet & Beliën

PK Carsport - Porsche 991
PK Carsport - Porsche 991
PK Carsport komt richting de 24 Hours of Zolder met een onuitgegeven team. Het vaste trio Anthony Kumpen, Bert Longin en Tom Boonen, dat in Belcar 1 reeds een race wist te winnen in Francorchamps met de Porsche 911, krijgt versterking van Pedro Bonnet en Frank Beliën, die de Porsche als strijdros goed kennen. Beliën vormde jarenlang een vast trio met Kumpen en Longin, terwijl Bonnet twee seizoenen op rij aan de slag was op een Porsche bij meervoudig winnaar Belgium Racing.
  • STX Motorhomes
PK Carsport - Porsche 991
PK Carsport - Porsche 991
“De 24 Hours of Zolder staat altijd met stip in de agenda, maar dit seizoen kreeg de NASCAR Whelen Euro Series alle prioriteit", verduidelijkt Pedro Bonnet. “Gezien het project wat Tom (Boonen) en ik samen hebben, 'Dirty Faces Win Races' en de goede verstandhouding met Anthony Kumpen en Bert Longin, was het een logische stap om bij PK Carsport met de Porsche 911 GT3 Cup te gaan rijden.”

Pedro Bonnet - Porsche 991 Cup / Belgium Racing
Pedro Bonnet - Porsche 991 Cup / Belgium Racing
“Naast de sportieve ambities waarbij PK Carsport deze race wil winnen algemeen en/of in de klasse Belcar 1, gaan we er een echt feest van maken dat menig supporter nog lang zal heugen. De VIP tent van 'Dirty Faces Win Races' zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan waarbij we beginnen met feesten op donderdag. Vrijdag is er absolute stilte op het circuit, maar vanaf zaterdag ontbinden we terug alle duivels en gaan we door tot aan de finish op zondag. Een totaalconcept dat in goede banen wordt geleid door Ruben van Gucht met onder meer food by Jeroen Meus & Foodmaker, Martini bar, optreden van Pat Krimson, veiling door een special guest met Tom en ikzelf, verschillende thema bars, enz. Wie meer info wil kan naar de facebookpagina van 'Dirty Faces Win Races' of kan mailen naar info@dirtyfaceswinraces.be voor een inschrijving.”

Foto's: Marnik Mouchaers & Ronald Janssens  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons