van der Horst

24H Zolder: Erik Bruynoghe aan de start op MSE BMW M235i Racing Cup

Erik Bruynoghe
Erik Bruynoghe
Erik Bruynoghe staat ook dit jaar aan de start van de 24 Hours of Zolder. De Limburger zal deel uitmaken van het Genkse MSE-team waar hij de gekende BMW M235i Racing Cup zal delen met Peter Beckers en vader en zoon Jef en Bart Van Samang, dat vernam Autosport.be begin deze maand. De afgelopen drie jaar vertrouwde Bruynoghe steevast op BMW in de Zolderse etmaalrace en het zal dit jaar de 28e deelname zijn van de Hasselaar aan de 24 Hours of Zolder.
MSE - BMW M235i Racing Cup
MSE - BMW M235i Racing Cup
De afgelopen drie jaar vertrouwde Bruynoghe steevast op BMW in de Zolderse etmaalrace. In 2014 en 2015 ging hij scheep met vader en zoon Dirk en Tom Van Rompuy, gekoppeld aan respectievelijk Erik Qvick en Steve Vanbellingen. Afgelopen jaar trok de Hasselaar naar EMG, net als in 2014, waar hij het kuipje van de BMW M3 deelde met Alain Franssen, Patrick Franssen, Christophe Nivarlet en Donald Molenaar. In 2016 moest hij zich tevreden stellen met de vierde plaats, maar bij de etmaalraces daarvoor, de edities waarbij hij scheep ging met de familie Van Rompuy, sloot hij tweemaal af met een tweede plaats in de klasse. Dat klassepodium is ook in 2017 het doel, MSE wil bouwen op de immense ervaring die het rijderskwartet ondertussen heeft met de Zolderse etmaalrace.

Foto's: Martijn Wouters & Erik Bruynoghe pressDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 12 juni 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons