van der Horst

24H Zolder: Familie Redant met Michiel Verhaeren en Koen Leyssens

Red Ant Racing - Porsche Cayman ClubSport
Red Ant Racing - Porsche Cayman ClubSport
Bert Redant betwist dit seizoen samen met zonen Yannick en Ayrton het Belcar Endurance Championship op een Porsche Cayman GT4 ClubSport. De 24 Hours of Zolder staat niet op de kalender van de Cayman Clubsport Trophy binnen de Porsche Endurance Trophy - het nevenklassement in de Belcar - maar toch kiest de familie Redant er voor om de Zolderse klassieker aan hun programma toe te voegen. Uiteraard komt het gezin uit op een en dezelfde wagen, nog steeds de vertrouwde blauwe Cayman, maar voor de 24 Hours of Zolder krijgen de Porschisten het gezelschap van Michiel Verhaeren en Koen Leyssens.
  • Dreamdrive
Ayrton Redant - Yannick Redant - Bert Redant
Ayrton Redant - Yannick Redant - Bert Redant
Michiel Verhaeren en Koen Leyssens zijn beslist geen onbekenden voor Bert Redant, die de etmaalrace won in 2013. "Ik denk dat we een degelijke wagen hebben voor de 24 Hours of Zolder", vertelt de Red Ant Racing-frontman aan Autosport.be. "De 24 Hours of Zolder zit niet in onze Cayman-kalender, maar vanzelfsprekend wilden we deze race niet aan ons laten voorbijgaan. We staan bovendien op de derde plaats in de Belcar 2-klasse en met deze wagen schat ik dat een top 15 algemeen mogelijk moet zijn. Daarmee zouden we bovendien ook belangrijke punten pakken."

Foto's: Niels Vaeck & Martijn WoutersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 2 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons