van der Horst

24H Zolder: Filip Baelus met Bart & Paul Lievens, Eveline Maes en Patrick Michiels

Baelus Motorsport - BMW M235i Racing Cup
Baelus Motorsport - BMW M235i Racing Cup
Baelus Motorsport staat ook dit jaar aan de start van de 24 Hours of Zolder. De BMW M235i Racing Cup van het Kempense team kreeg afgelopen winter een nieuw kleedje in de traditionele BMW-kleuren, maar de rijdersbezetting bleef grotendeels dezelfde. Patrick Michiels werd aangetrokken en kwam reeds enkele races aan de start, ter vervanging van Paul en Bart Lievens - die elk één race moesten missen. Voor de 24 Hours of Zolder wil Baelus Motorsport gebruikmaken van de ondertussen bijna legendarische betrouwbaarheid van de BMW M235i Racing Cup. Daarvoor doet het een beroep op vaste rijders Filip Baelus, vader en zoon Paul en Bart Lievens, Patrick Michiels en Eveline Maes.
  • G&A Motors Motorsport
Baelus-Lievens
Baelus-Lievens
Op Patrick Michiels na, die zijn sporen reeds verdiende in de Historic-racerij, zijn alle rijders oude bekenden van het team. De voorbije twee jaren deed Baelus Motorsport reeds beroep op de vier rijders bij de Zolderse etmaalrace. In 2016 moest ex-Racing Stars-pilote Eveline Maes verstek geven, maar ook het jaar voordien tekende ze present op de BMW M2.

Foto's: Marnik Mouchaers & Martijn WoutersSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op maandag 15 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons