van der Horst

24H Zolder: Heel wat interesse voor de Belcar Skylimit Sprint Cup

Bart Van Samang
Bart Van Samang
De eerste manche van de Belcar Skylimit Sprint Cup kon al rekenen op een uitgebreid deelnemersveld maar de interesse voor het nieuwe sprintkampioenschap blijft stijgen. Voor de tweede manche die volgende week in het voorprogramma van de 24 Hours of Zolder verreden wordt tekenen weer heel wat nieuwe rijders present en niet van de minste.
Michiel Haverans - Mazda MX5 Cup
Michiel Haverans - Mazda MX5 Cup
Voor de manche van volgende week wordt het startveld gesplitst in twee klasses, voor wagens met een cilinderinhoud van minder dan 1800 cc en één voor wagens met cilinderinhoud boven de 1800 cc. Die splitsing laat toe om nog meer wagens aan de start toe te laten. Bij de nieuwe deelnemers zien we onder meer Bart Van Samang die het stuur neemt van een potente BMW M3 E92. Braxx Racing Junior rijder Michiel Haverans zakt naar Zolder af met de Mazda MX5 waarmee hij eerder dit jaar al aan de start stond van de Mazda MX5-Cup. John Engelborghs brengt een mooie Lotus Exige mee naar Zolder terwijl er enkele extra Citroën C1’s aan de start verschijnen.

Foto's: Ronald Janssens & Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op vrijdag 17 september 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons