van der Horst

24H Zolder: Johan Lambregs opnieuw met BMW team Van Der Horst

BMW Team Van Der Horst
BMW Team Van Der Horst
Ook dit jaar zal BMW Team Van Der Horst weer deelnemen aan de 24u van Zolder in de Belcar klasse 6. De vertrouwde blauwe kleuren moesten voor de gelegenheid plaatsmaken voor een groen Tactile Technologies jasje.
BMW Team Van Der Horst
BMW Team Van Der Horst
Piloten van dienst zijn Erik Vandervreken, Niels de Kerpel, Mauro Mercuri, Steven Dewulf & Johan Lambregs. Deze laatste is al aan zijn derde editie toe met het BMW Team Van Der Horst. “Ik sta inderdaad voor de derde keer aan de start met het BMW Team Vanderhorst. Via TestDriver.be werken wij al jaren samen en ook dit jaar hebben we die samenwerking verder gezet zowel voor onze bedrijfsincentives als voor de 24u van Zolder. 

BMW Team Van Der Horst
BMW Team Van Der Horst
Samen met Erik & Niels hebben we dit jaar een intensief driver coaching programma afgewerkt in aanloop naar de 24u. Het hele weekend zal ik hen ook nog verder ondersteunen. Ook BMW Team Van Der Horst heeft kosten nog moeite gespaard om de wagen in perfecte conditie aan de start brengen. We hopen natuurlijk allemaal dat dit zondag middag zijn vruchten zal afwerpen”.

Eric Lambregs
 
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op zondag 4 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons