van der Horst

24H Zolder: John Wartique vervoegt No Speed Limit

No Speed Limit - Porsche 991 Cup
No Speed Limit - Porsche 991 Cup
John Wartique maakte het nieuws zelf bekend op zijn Facebook pagina, hij vervoegt volgende week het No Speed Limit team bij de 24 Hours of Zolder. Hij zal er de Porsche 991, die ingezet wordt door het Kronos Porsche Centre, delen met de vaste rijders Didier Van Dalen, Frédéric Bouvy en Damien Coens. De Porsche 991 van No Speed Limit maakt nog steeds aanspraak op de titel in de Belcar 1 klasse en haalt met Wartique een ervaren Porsche-specialist binnen.
John Wartique - MRS GT-Cup
John Wartique - MRS GT-Cup
John Wartique verraste in 2013 iedereen door na slechts enkele races in de Rencontres Peugeot Sport en de Renault Clio Cup betwist te hebben, direct de overstap te wagen naar de GP3 Series. Wegens budgettaire problemen maakte hij het seizoen niet af en Wartique verdween van het autosporttoneel. Vorig jaar maakte de Belg, die ondertussen verhuisd was naar Dubai, een opmerkelijke terugkeer in de Porsche Mobil 1 Supercup. Hij kwam onder meer in actie in het voorprogramma van de GP van België. Volgende week vinden we Wartique terug achter het stuur van een Porsche, maar ditmaal in de belangrijkste race van het Belcar Endurance Championship, de 24 Hours of Zolder. Met Wartique krijgt het startveld van de Limburgse etmaalrace er weer een mooie naam bij.

Foto's: Niels Vaeck & Racing International PhotographyDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op donderdag 10 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons