van der Horst

24H Zolder: Karten voor het goede doel

Thibaut & Anthony Kumpen
Thibaut & Anthony Kumpen
In de marge van de kwalificaties voor de Eleven Sports 24 Hours of Zolder wordt er vandaag, donderdag een benefit karting georganiseerd. Tussen 17u30 en 20u00 hebben bezoekers de mogelijkheid om een of meerdere sessies te rijden op het Speedwear karting circuit ten voordele van vzw “SOS Thibaut”. Zowel Anthony Kumpen, Bert als Stienes Longin zullen enkele sessies meerijden, de ideale gelegenheid om uw kunnen te meten aan dat van enkele toppers. Aansluitend volgen de avondkwalificatie en Superpole in Belcar Endurance.
Deelnemen aan een kart sessie komt op 15 euro per sessie. Daarnaast worden er ook hapjes en drankjes aangeboden, waarvan de opbrengst ook integraal naar vzw “SOS Thibaut” gaat. Thibaut is sinds enkele jaren een van de grootste fans en mascotte van PK Carsport.  De "vzw SOS Thibaut" tracht fondsen te werven om mogelijke ontwikkelingen van nieuwe behandelingen en/of hulpmiddelen te kunnen ondersteunen voor kinderen met een gezichtsbeperking ten gevolge van de genetische oogaandoening RDH 12. Daarnaast wil de vzw het publieke bewustzijn over het bestaan van deze aandoening versterken.

Foto: vzw SOS Thibaut



Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in Belcar Endurance op donderdag 17 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons