van der Horst

24H Zolder: Koen Wauters aan de start van de VW Fun Cup Sprint Race

Mext Racing - Koen Wauters
Mext Racing - Koen Wauters
In het voorprogramma van de 24 uren van Zolder wordt er op zaterdagmorgen net als vorig jaar een zogenaamde sprint race voor de VW Fun Cup verreden en dat over 180 minuten. Een opvallende deelnemer aan die wedstrijd wordt Koen Wauters die instapt op de Fun Cup #132 van DDS Racing. Hij zal het stuur delen met Lieven Vanlommel en Kurt “Fast Kukki” Vanbuitenen.
DDS Racing - VW Fun Cup
DDS Racing - VW Fun Cup
Het wordt geen stap in het onbekende voor Koen Wauters want hij nam voordien al deel aan twee wedstrijden van de VW Fun Cup. Het wordt trouwens een druk weekend voor de zanger van Clouseau want vlak na de afloop van de Fun Cup race neemt hij deel aan de 24 uren race op de MExT Racing Team Porsche aan de zijde van Xavier Stevens, Jeffrey Van Hooydonk en Nicolas Vandierendonck. Op zondag reist Koen Wauters dan weer door naar Blankenberge waar hij moet optreden tijdens Radio 2 Zomerhits.

Foto's: Marnik Mouchaers & Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in VW Fun Cup op woensdag 10 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons