van der Horst

24H Zolder: Krafft Racing op weg naar de zege (+ Video)

Krafft Racing - Norma M20 FC
Krafft Racing - Norma M20 FC
Met nog drie uren op de klok van de 24 uren van Zolder lijkt de race nu uiteindelijk in zijn definitieve plooi gevallen. De Krafft Racing Norma M20 FC van Bert Longin, Stienes Longin, Christoff Corten en Giorgio Maggi heeft de leiding stevig in handen en telt zes ronden voorsprong op de Belgium Racing Porsche 991 van Dylan Derdaele, Nicolas Saelens, Louis Machiels, Marc Goossens en Lars Kern. Maar met in het achterhoofd de vele incidenten die de race tot nu toe kleurden, blijft enige voorzichtigheid geboden bij deze voorspelling.
McDonald's Racing - Norma M20 FC
McDonald's Racing - Norma M20 FC
De Mc Donald's Racing Team Norma M20 FC bezet momenteel de derde plaats alhoewel de wagen geplaagd ging onder allerlei kleine problemen. De groene prototype moet wel al meer dan tien ronden toegeven op de leidende Norma. Op de vierde plaats vinden we enigzins verrassend de WCB Racing Team by Leipert Lamborghini Supertrofeo want weinigen geloofden in de kansen van de Italiaanse bolide om de race vol te maken. Bovendien voert de Lamborghini de Belcar 3 klasse aan. De Speedlover Porsche 991 van Wim Meulders, Frank Belien, Niels Cox en Bob Wilwert maakt de voorlopige top vijf vol.

QSR Racing School - BMW 240
QSR Racing School - BMW 240
Belcar 4 wordt aangevoerd door de Veidec Silver Eagle Racing by Getspeed Mercedes #22 die de negende plaats algemeen bezet. De QSR Racing School BMW 240 leidt in Belcar 5 en sluit tevens de algemene top tien af.  De JJ Motorsport/Xwift Racing BMW 325i is nog steeds primus in Belcar 6 en rijdt rond op de vijftiende plaats algemeen.


Foto's: Niels VaeckDit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op zondag 11 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons