van der Horst

24H Zolder: Na 4H: Arnage Competition pakt het commando over

Arnage Competition - Lamborghini Huracan Evo GT3
Arnage Competition - Lamborghini Huracan Evo GT3
De eerste vier uren zitten er op en het is Arnage Competition dat nu aan de leiding rijdt. Nochtans was het Valkyrie Esports by Francorchamps Miniatures die het commando aanvoerde, maar een drive through zorgde ervoor dat Simtag e-Team #2 de leiding kon overnemen. Toch duurde het niet lang vooraleer Jimmy Antunes de wit-roze Lamborghini langszij zette en zo de leiding overnam. Beiden blijven dicht bij elkaar in de buurt, zeker met de eerste punten in zicht.
Belcar 2 blijft een duel tussen JWS Motorsport en Flemish Simsports Yellow. Daar is het op dit moment vooral een verschil in strategie dat hen van elkaar scheidt. Tot nu toe heeft Boudewijn Kuster de betere papieren in handen, beter dan Thomas Leysen, en heeft hierdoor een groot gat kunnen slaan en zo JWS een stevige leiding bezorgd. Flemish kan wel niet op hun lauweren rusten, gezien ART Simracing I niet al te ver uit de buurt is.

In Belcar 3 blijft Flemish Simsports Black aan de leiding, al hebben zij het niet zo simpel gehad de laatste uren. Zo kwam Sebastian Keijmel geregeld in aanraking met andere tegenstanders, maar kon zonder problemen zijn weg verderzetten. Ondertussen moest BMW Belux zich wel terug naar de tweede plaats knokken nadat THETA Network eSports zich mengde in de debatten, maar kan nog genieten van een comfortabele voorsprong. De leiding in Belcar 4 is voor SimDistrict TCR Green by BMS eSport, die kon profiteren nadat Ignium Motorsport betrokken geraakte bij een ongeval en daardoor een comfortabele voorsprong geniet.

Foto: Kurt VanhoenackerSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Belcar Endurance op zaterdag 20 november 2021.
  • MF Racing

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons