van der Horst

24H Zolder: NIEUWSFLASH: Wedstrijd opnieuw geneutraliseerd - Krafft verliest leiding

T2 Racing - Norma M20 FC
T2 Racing - Norma M20 FC
Even na 11 uur 's avonds werd de race nogmaals geneutraliseerd met een FCY. Twee wagens dienden de pits binnengesleept te worden, de Red Ant Racing Porsche Cayman en de T2 Racing Norma M20 FC. Deze laatste bolide verloor olie na een aanrijding met de Porsche Cayman waarbij de radiator van die laatste geraakt werd. De piste diende dan ook eerst opgekuist alvorens de race weer kon worden vrijgegeven. Wat later moest ook de leider, de Krafft Racing Norma #11, de pits opzoeken met een stukke alternator waardoor de bolide stilviel.
  • Shopa
Thems Racing by EMG Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup
Thems Racing by EMG Motorsport - Porsche 911 GT3 Cup
Ook bij Thems Racing by EMG sloeg het noodlot toe, de versnellingsbak op de Porsche diende gewisseld te worden waarbij een voorlopige klassepodium verloren ging. De Russel Racing by PK Carsport Norma heeft nu de leiding overgenomen en heeft een ronde voorsprong op de Mc Donald's Racing Team Norma.

Foto's: Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op zaterdag 10 augustus 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons