van der Horst

24H Zolder: PK Carsport op weg naar de zege?

Q1-Trackracing - Porsche 911 GT3 Cup
Q1-Trackracing - Porsche 911 GT3 Cup
Met nog vier uren te gaan in de 24 Hours Zolder ligt de PK Carsport Audi R8 LMS op kop met voorlopig 1 ronde voorsprong op de Q1-Trackracing Porsche #55. Om de derde plaats wordt er gestreden tussen de Belgium Racing Porsche #78 en de Russell Racing by NGT Porsche, die zich in dezelfde ronde bevinden. Wijziging is er wel in het GTB klassement, waar de VR Racing by Red Ant Porsche Cayman veel tijd heeft verloren in de pits met een defecte vacuumpomp en beide Xwift Racing Ligier’s nu de tabellen aanvoeren.
Xwift Racing Events  - Ligier JS2R
Xwift Racing Events - Ligier JS2R
De Xwift Racing Events Ligier #36 heeft de leiding in de GTB klasse stevig in handen en ligt zelfs in zevende positie algemeen achter de Belgium Racing Porsche #99 en de Red Ant Racing Porsche #12. Op ruime afstand van de leider in de klasse maken de tweede Xwift Racing Events Ligier en de Tip Top Rent Racing Porsche Cayman de GTB top drie vol.

Rofix Racing by AR Performance - BMW 325i Clubsport
Rofix Racing by AR Performance - BMW 325i Clubsport
De JJ Motorsport BMW M2 CS Racing heeft nog steeds stevig de leiding in handen in de TA klasse. De wagen bezet de achtste plaats algemeen terwijl we ook de Hamofa Motorsport BMW en de BMW Motorsport BMW eveneens terug te vinden zijn de algemene top tien. In de TB klasse vinden we de Rofix Racing by AR Performance BMW 325i Clubsport op kop, de wagen ligt vier ronden voor op de Convents Racing Team BMW E90 325i. De Xwift Racing Events BMW #42 maakt de top drie vol.

Foto's: Marnik Mouchaers
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belcar Endurance op zondag 14 augustus 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons