van der Horst

24H Zolder: Russell Racing snelste in eerste training

Russell Racing - Porsche 911 GT3 Cup
Russell Racing - Porsche 911 GT3 Cup
De Porsche 911 GT3 Cup van Russell Racing (H. Thiers/F. Thiers/Corten/Van Hooydonk/Magnus) heeft de eerste training voor de 24 Hours of Zolder 2023 als snelste afgesloten. De rode NGT-Porsche had drie tiende bonus op de andere rode Porsche, het RedAnt Racing-exemplaar van A. Redant/Y. Redant/K. De Breucker/Dejonghe. De VDS Racing Adventures Ford Mustang (Van Der Straten Ponthoz/Vanspringel/O. Hermans/Busschaert) was de eerste niet-Porsche, op de zesde plaats algemeen. Het wederoptredende Stevens Motorsport (X. Stevens/J. Stevens/Calis/G. Thiers) was snelste toerisme op een 16e plaats algemeen.
Hamofa Motorsport - BMW GT4
Hamofa Motorsport - BMW GT4
De besttijd in GTB kwam op naam van GTB-puntenleider Hamofa Motorsport (R. Verhoeven/K. Verhoeven/M. Verhoeven/C. Wauters), terwijl de BMW E46 van VDW Motorsport (R. Van De Water/Vangeel/E. Beyers/H. Van De Water) als snelste besloot in TB. De PK Carsport Porsche met startnummer 1 reed wel, maar liet geen tijden noteren vanwege een defecte transponder. De BMS Motorsport BMW M4, de JDK by G&A Racing BMW M2 CS en de Convents Racing BMW #50 kwamen niet in actie. In totaal zagen we 38 wagens op de piste.

--- Uitslag Non qualifying practice 1 24H Zolder 2023 (pdf) ---

Foto: Racingpixels & Marnik MouchaersDit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op donderdag 24 augustus 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons