van der HorstTotal 2' Hours of Spa

24H Zolder: Vincent Radermecker met Wolf GB08

Vincent Radermecker
Vincent Radermecker
Het lijstje met grote namen aan de start van de 24 Hours of Zolder 2017 blijft maar groeien. In een voorbeschouwing op de Zolderse etmaalrace bevestigde Euroracing/Belgium Drive Academy dat het een beroep doet op Vincent Radermecker op de potente Wolf GB08. Radermecker wordt gekoppeld aan de snelle Maxim Pampel, Pierre-Yves Rosoux, RACB National Team-piloot Denis Dupont en Marnik Battryn die eerder dit seizoen het team vervoegde en meteen hoge ogen gooide.
EuroRacing - Wolf GB08
EuroRacing - Wolf GB08
Qua ambities blijft het Antwerpse team realistisch; de focus zal liggen op uitrijden zonder problemen. "Als de pechduivel uit onze buurt blijft dan denk ik dat we een kans maken op een mooi resultaat algemeen en op een podiumplaats in onze klasse Belcar 2", verduidelijkt Maxim Pampel. De prototype betekent alvast een stevige opstap ten opzichte van de Radical SR3 RS waarmee het team afgelopen jaar aan de start kwam; die wagen blijft deze editie op stal.

Belgium Driver Academy - BMW M3
Belgium Driver Academy - BMW M3
Naast een Wolf GB08 zet het team ook een BMW M3 in, een bolide die uitkomt in de Belcar 4-klasse. De wagen wordt gedeeld door vader en zoon Christophe en Alexander Pampel, Koen De Wit en Pierre-Yves Rosoux. Laatstgenoemde zal zich echter hoofdzakelijk toeleggen op de zusterbolide, maar is present in geval van nood. De ambities voor de bimmer liggen in lijn met deze van het protoype: uitrijden en een podium in de klasse ambiëren.

Foto's: Marnik Mouchaers, Martijn Wouters & Belgian VW Club

 


Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op vrijdag 11 augustus 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • VR Racing

Copyright 2000-2018 Autosport.be - Contacteer ons