van der Horst

24H Zolder: Warm-up: Deldiche Racing snelst in de ochtendzon

Deldiche Racing by JDC Events - Norma M20 FC
Deldiche Racing by JDC Events - Norma M20 FC
Deldiche Racing heeft de vijftien minuten durende warm-up op zaterdagochtend als snelste afgesloten, met een 1:33.2. De Norma M20 FC van Joosen/De Cock/Dejonghe/Piessens bleef de Russel Racing-zusterwagen van Thiers/Thiers/Van Hooydonk/Magnus/Corten voor. De Wolf GB08 Tornado van Bellarosa/Kumpen/Boonen/Longin/Belotti sloot als derde af, voor de Porsche 911 van Belgium Racing - beste GT. SRT pakte de dubbel in Belcar 3, met de wagen van Spinoy/Sluys/Heyer/Van Den Berg voor het exemplaar van Verdonck/Vannerum/Teunkens/Behets. VDW Motorsport was snelste in Belcar 4, terwijl QSR Racing School bovenaan prijkte in de rangschikking bij Belcar 5. G&R Motorsport had meer pech deze ochtend. De BMW viel stil bij het uitrijden van de pitlane door problemen met hun gaspedaal.
EMG Motorsport - Porsche 911
EMG Motorsport - Porsche 911
Om 15:20 wordt de startgrid geopend voor de grid walk en beginnen de activiteiten op de startgrid. Om 16:30 is het vervolgens tijd voor de 41e 24 Hours of Zolder.

--- WARM-UP 24 HOURS OF ZOLDER 2018 ---

Foto's: Geert FranquetSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zaterdag 11 augustus 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Eleven Sports 24 Hours of Zolder.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons