van der Horst

24H Zolder: Wolfgang Reip lonkt naar DVB Racing Norma M20FC

Wolfgang Reip - DVB Racing Norma M20 FC
Wolfgang Reip - DVB Racing Norma M20 FC
De kans is redelijk groot dat Wolfgang Reip aan de start zal staan van de 24 Hours of Zolder. De Brusselaar werkt aan een deelname op de Norma M20 FC van DVB Racing, dat werd aan Autosport.be bevestigd. Hoewel de deal nog niet volledig rond is, hebben beide partijen naar verluidt wel de intentie om tot een akkoord te komen. Naast Reip, zouden Belcar-regulars Hans en Frank Thiers en de bloedsnelle Jeffrey Van Hooydonk de bezetting vervolledigen.
De Norma M20 FC van DVB Racing is misschien wel de intrinsiek snelste wagen uit het Belcar Endurance-championship en met Jeffrey Van Hooydonk aan het stuur is de bolide zeker en vast een kandidaat voor de pole positie. In de Superpole-sessie bij de 24 Hours of Zolder geldt namelijk geen normtijd en dus kunnen de piloten op het scherpst van de snee strijden. Wolfgang Reip kijkt zelf uit naar de wedstrijd, al vertelde hij aan Autosport.be dat er nog enkele elementen moeten worden uitgeklaard alvorens de deelname met 100% zekerheid een feit is.

Foto: Martijn Wouters
 Dit artikel werd gepubliceerd door Martijn Wouters in Belcar Endurance op zondag 16 juli 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons