van der Horst

25H Fun Cup: De officiële affiche onthuld

Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021
Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021
Eindelijk! Na een verplichte afwezigheid in 2020, maken de Hankook 25 Hours VW Fun Cup hun terugkeer. Van 9 tot 11 juli worden meer dan honderd racekevers verwacht op het Circuit de Spa-Francorchamps voor een evenement dat zijn gelijke niet kent.
De 23ste editie van de langste race ter wereld verdient dus een uitzonderlijke affiche. Het kunstwerk van Tom Glückmann, kleurrijk, dynamisch, opmerkelijk, houdt rekening met alle karakteristieken van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup. Het is een groot autosportfeest en de perfecte gelegenheid om eenzelfde passie met elkaar te delen.
 
De affiche van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021
De affiche van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup 2021
“En dat is exact de boodschap die we wouden overbrengen!” glimlacht Vanessa Bouchat, de Series Manager van de VW Fun Cup powered by Hankook. “Hoewel de wedstrijd zijn deuren niet kan openen voor het grote publiek zoals dat normaal het geval is, haalt Kronos Events alles uit de kast om de 25 Hours 2021 memorabel te maken. Met respect uiteraard voor de sanitaire maatregelen kunnen rijders en teams echter een bepaald aantal vrienden en partners uitnodigen, met een totaal van maximaal 5000 mensen. Ter plaatse worden zij verwend met animaties, zoals muziek, activiteiten voor kinderen, een vuurwerk op zaterdagavond… Zij die jammer genoeg niet ter plaatse kunnen zijn, hebben het alternatief om de race live op internet te volgen, met een nog betere versie van de Live TV van 2019. Maar daarover praten we meer in de komende weken.”
 
Bovenop de Hankook 25 Hours VW Fun Cup, bestaat het programma uit drie manches van de Benelux Racing Series (een competitie voor zowel Porsche 911 GT3 Cup, Porsche 718 Cayman Clubsport MR als de BMW M2 CS Racing Cup), twee confrontaties van honderd minuten voor de 100 Series by BGDC en drie races van de Westfield et SLK Cup. Vervolgens is het tijd om te focussen op de 25 Hours, met de start op zaterdag 10 juli om 16 uur. Geduld was een noodzaak, maar deze editie van de Hankook 25 Hours VW Fun Cup heeft alle ingrediënten om, ondanks de omstandigheden, een grand cru te worden.

VW Fun Cup
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op donderdag 17 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Hankook 25 Hours VW Fun Cup.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons