van der Horst

25H Fun Cup: VDS Racing Adventures wint ook tweede BGDC race

VDS Racing Adventures - MARC II Focus V8
VDS Racing Adventures - MARC II Focus V8
De VDS Racing Adventures MARC Focus V8 van Raphaël van der Straten en Harry Putz heeft zaterdagmorgen ook de tweede race over 100 minuten van de Spa 200 gewonnen en zich alzo gekroond tot algemeen overwinnaar. De spectaculaire TransAm Mustang van Deman/Jadot reed de race uit op de tweede plaats, de Audi RS 3 LMS TCR van Scamardi/Dewaelhey kwam als derde over de streep.
SK Racing - Ligier JS2R
SK Racing - Ligier JS2R
In het begin van de wedstrijd was het de Ligier JS2R van Lemma/Erbuderie die de leiding in handen had, maar een aanrijding wierp de Franse wagen terug in het klassement alvorens door een panne de race volledig voorbij was voor de Ligier. De VDS Racing Adventures MARC Focus V8 kwam alzo aan de leiding en wist die ook te behouden niettegenstaande de Mustang en de Audi de druk bleven opvoeren. De BMW M3 van Ooms/Paenen werd vierde voor de Peugeot 308 van Nicolas Delencre.

Foto's: Niels Vaeck
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Belgian Gentlemen Drivers Club op zondag 14 juli 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 25H VW Fun Cup.
  • Oeste Kart

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons