van der Horst

25H Spa: Win een zitje als co-piloot van Thierry Neuville en Bertrand Baguette

BE Trophy 2013
BE Trophy 2013
Wie droomt er niet van om “live” een rondje op het Circuit van Spa-Francorchamps te beleven? Dat kan tijdens het weekend van 13 en 14 juli en dan nog wel in de race, de 25 Hours van Francorchamps, als co-rijder van niemand minder dan Thierry Neuville en Bertrand Baguette! In het imposante peloton dat voor de 25 Uur wordt verwacht is er immers een tweezitter die niet ongemerkt zal meerijden. De Kronos Test Car #306 – een Evo3 – zal immers worden bestuurd door Thierry Neuville en Bertrand Baguette.
Thierry Neuville komt in het WK Rally uit voor het Ford-team en is derde in de WK-tussenstand prijkt, achter de VW-fabrieksrijders Sébastien Ogier en Jari-Matti Latvala. Bertrand Baguette was actief in de 500 Mijl van Indianapolis en is voortaan één van de referenties in de enduranceracerij.

Thierry en Bertrand zullen elkaar aan het stuur van de Be Twin Evo3 #306 aflossen en de gelegenheid nemen om passagiers te laten instappen en aan de zijde van uitzonderlijke kampioenen de 25 Hours op een zeer bevoorrechte plaats te laten beleven. Twee zitjes zijn voorbehouden aan de winnaars van de wedstrijd “Neuville & Baguette – BE Trophy”.

Om deel te nemen, volstaat het volgende stappen te volgen:
  1. Like de Facebook van Kronos
  2. Beantwoord de drie vragen :
    • Welke rally’s van het IRC-kampioenschap werden in 2011 gewonnen door Thierry Neuville?
    • In welke Endurance-wedstrijd won Bertrand Baguette onlangs het klassement van LMP2?
    • Hoeveel juiste antwoorden zullen er in de bus vallen bij Kronos Events, de promotor van de BE Trophy en de 25 Hours of Francorchamps.
  3. Antwoorden te verzenden naar guillaume.gebbia@kronosevents.be en vergeet niet je persoonlijke gegevens toe te voegen.
Kronos Events press



  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons